Impulsul pentru vocatia ta ( si eliberarea de pietrele de la gat)

00:55 0 Comments A+ a-



Ce urmeaza sa citesti mai jos:

-
Despre numarul record de mesaje la primul video din minicurs
-
De ce vocatia ta nu e bilet la loto si nici a doua venire a lui IIsus si cum creierul de maimuta te saboteaza in fiecare zi
-
Video 2 din minicursul gratuit:  impulsul de care ai nevoie pentru a porni la drum
- Castigatorii celor 3 carti la concurs
-
Un nou concurs cu premii mai mari

Stiu ca am cititori destepti si pregatiti dar ai vazut comentariile?

A trebut sa aleg 3 castigatori care sa primeasca 3 carti si nu am avut nicio sansa la prima citire pentru ca in afara de cateva raspunsuri monosilabice, toti cei care au scris o fraza sau mai multe paragrafe au descris atat de bine si frumos ce beneficii le-ar aduce vocatia incat m-am lasat pe spate pe scaun si am dat admirativ din cap.

Ce vreau sa spun e BRAVO.

Asta ma face sa ma simt implinit.

Sa stiu ca avem un vocabular comun legat de vocatie deja este un urias pas inainte.

Un pas mai aproape de vocatie si de o lume de vis in care cred cu un optimism nebun.

Inainte sa vorbesc despre cei 3 castigatori si sa iti dau link spre materialul video numarul 2 din minicursul gratuit, o mare atentionare

!!!

As pune 100 de semne de exclamare sa fiu sigur ca te opresti din tot ce faci si citesti poate cel mai important lucru pe care il am de spus azi si care poate avea impact asupra intregii tale vieti chiar din clipa asta.

Hai sa luam cateva raspunsuri la intrebarea "Ce beneficii ti-ar aduce descoperirea vocatiei?" din sectiunea de comentarii de sub video 1:

"As putea sa daruiesc, sa ajut, sa pun umarul la nevoile celorlalti , as avea satisfactia lucrului bine facut, facut cu placere si cu entuziasm."

sau

"Aș fi din nou o persoană relaxată, veselă și binenteles mulțumită de tot ce mă înconjoară"

sau

"Mai mult timp pretios cu familia, pace interioara, siguranta, mai multa placere in a-i ajuta pe altii, libertate"

Prima intrebare care mi-a venit in minte este ce te opreste sa faci chiar azi aceste lucruri?

Sa petreci un pic mai mult timp cu familia chiar azi nu cred ca are nevoie de asteptarea vocatiei.

Sa fii o persoana relaxata tine de perspectiva asupra vietii, sa daruiesti si sa ajuti dupa posibilitatile tale e ceva ce poti face ACUM!

Si mi-a picat fisa!

Inca foarte multi oameni folosesc ideea de vocatia ca si bilet de evadare dintr-o viata ce necesita efort, perseverenta si dedicatie.

Vocatia nu e bilet la loto!

Nu poti pacali pe nimeni, nici pe tine, ca vocatia iti va rezolva miraculos toate problemele.

Prima oara sadesti, apoi ingrijesti si de abia apoi culegi.

Asta e ordinea, astea e legea.

Suferinta vine exact din dorinta de a ocoli aceasta lege universala.

Toti avem vocatie. Unii deja o traiesc, altii sunt in proces de a o descoperi insa vocatia nu e magie ce te scapa de ani de zile de trait gresit.

Vocatia iti da sansa sa incepi sa mergi pe un drum corect, insa de mersul pe drum nu te salveaza nimeni si nici nu poate merge altcineva in locul tau.

Daca sunt lucruri pe care vrei sa le faci in viata asta, fa-le.

Nu spune ca "nu ai, nu poti".

Cine vrea, gaseste o cale. Cine nu vrea, gaseste o scuza.

Nu stiu ce vei face tu insa eu nu am sa permit ca vocatia sa fie vazuta ca si a doua venire a lui IIsus, mantuirea tuturor pacatelor tale dupa o viata traita cu obiceiuri proaste.

Ce iti promit e ca vocatia te va baga intr-un proces care iti va schimba viata in bine.

Daca esti dispus sa lasi deoparte ceea ce stii sau crezi ca stii, daca rezultatele de pana acum nu te multumesc, atunci continua calatoria alaturi de mine.

Am sa te invat exact cum sa incepi sa iti descoperi vocatia si azi vreau sa iti dau un prim impuls.

Mai jos ai link-ul spre video 2 care are un nou concurs, de data asta cu premii si mai mari.

3 persoane care raspund la intrebarea din video 2, primesc acces la 16 interviuri cu oameni care si-au descoperit, dezvoltat si valorificat vocatia, adica au trecut print intregul proces si sunt o comoara de inspiratie pentru noi.

Ce vei invata din video 2?

  • Legătura dintre seducÈ›ie È™i vocaÈ›ie
  • DiscuÈ›ii cu oameni care È™i-au găsit vocaÈ›ia
  • Ce am reuÈ™it eu să fac aproape fără nicio resursă
  • Un exerciÈ›iu despre stil de viață care mie mi-a schimbat viaÈ›a

Nu uita ca astept raspunsul tau pentru premii si mai valoroase decat la video 1.

Iar acum, hai sa vedem cine sunt premiatii la video 1:

Stefanita Ciubotariu, care a raspuns astfel:

"Mă regăsesc pe mine, regăsesc sensul vieții mele, renasc ca o pasăre phoenix, aprind focul interior, mă transform într-un om nou, îmi dau voie să fiu autentic, devin un flux continuu de creație, devin Creatorul propriei vieți și îmi iau angajamentul de a fi într-un proces continuu de a fi ceea ce SUNT eu.

Aș fi vocatia, aș respira vocația și aș da-o mai departe. Aș face zilnic ceea ce-mi place cel mai mult și pe lângă că aș fi pus pe șine poate voi impulsiona și pe alții să își găsească propria vocație. Descoperirea misiunii pe acest pământ reprezintă TOTUL pentru mine.

Astfel pot începe călătoria spre vârful muntelui meu și nu aș mai deranja alte călătorii ale altor munți. Aș fi ÎNCREDERE, aș fi ACȚIUNE, aș fi PRODUCTIVITATE, aș fi acea PERSONALITATE care își face treaba lui (cum fiecare își va face treaba sa spre o lume mai bună), aș fi propriul ȘEF, aș avea LIBERTATE și aș putea planta acele semințe care vor aduce roade următoarelor generații.

Adică zilnic mă voi trezi cu voie bună și o foame de a face acel ceva ce-mi place, voi îmbrățișa greutățile, voi dresa lenea și fricile, voi transcende demonii mei interiori în îngeri, voi construi un brand, voi contura o imagine, voi crea o carieră, nu voi ține degeaba umbră Pământului, nu voi mai fi un pierde-vară (după spusele celor din jur), voi depinde doar de mine și nu voi mai depinde de alții, voi putea să mă întrețin singur, voi putea să fiu capabil să îmi formez FAMILIA mult dorită, voi face ca fiecare zi să conteze și să fie trecută în revistă ca o zi remarcabilă pe toate planurile: emoțional, fizic, mental și spiritual .

Astfel, zilele ce sunt vocaționale (fac ce-mi place zi de zi) vor deveni săptămâni, săptămânile vor deveni luni, lunile vor deveni ani și anii vor deveni viața mea, o viață TRĂITĂ și nu va deveni o viață ratată, cu lipsuri și regrete. Am nevoie și de vocație, nu doar de oxigen! Ce rost are aerul respirat dacă nu-l transcend într-un aer inspirant?"

Sabina Tina, care a scris:

"Cred că m-aş câştiga pe mine ca om, sufletul şi spiritul meu,aş fi fericirea însăşi că prin ceea ce sunt şi sunt capabilă să fac, cocreez un mic univers propriu, o microcelulă, ce ajută întreg universul să fie o macromoleculă a cărei proprietate în timp şi spaţiu e iubirea, aş fi o părticica din acest puzzle care alcătuieşte lumea vieţii divinului din om,m-aş regăsi pe mine cea uitată în adâncul seminţei visului visat în ziua în care mi s-a scris destinul!

Vis împlinit, iluzie ce-i moartă
Onestitate clădită spre misiunea ce ţi-e dată
Castel în care prinţul ţi-e iubirea
Amestec de extaz ce traversează calea
Ţintă ce-o atingi în linişte deplină
Izvor nemăsurat de visuri în oglindă
Evoluţie divină spre vocea ce te strigă.

De la literele cuvântului vocaţie,am scris mai demult un fel de poezie, mie îmi place!"

Andreea Both care a scris:

"Având în vedere ca acum 6 ani mi-am descoperit vocația, dar am abandonat-o în detrimentul de a încerca altceva total diferit de vocație, am pierdut sensul și am intrat într-un cerc vicios .

De atunci nu îmi mai găsesc locul și am convingerea ca am ratat vocația și ca de fapt nu sunt pentru vocația pe care am descoperit o în trecut. Ma simt slaba și idioata, incapabila și bolnava ( mi s a pus diagnostic de scleroza multipla care din păcate afectează sistemul nervos, gândirea și îmi da o stare de pierdere a vietii) . Indiferent de problèmele de sănătate cumva cred ca pot dezvolta din nou capacitatea de răbdare, de perseverenta, de rezistenta deoarece în trecut aveam minte și înțelegeam lucrurile . Acum ma simt în prăpastie și nu vad cum sa ies de acolo.

Revenind la întrebare, beneficiile ar fi urmatoarele:

-cel mai mare : as putea ajuta oamenii din jur , asta îmi doresc de când sunt mica, sa fiu bună și sa ajut ( evident ca pentru asta va trebui clar sa ma ajuți pe mine însămi mai întâi ), sa ajut oamenii îmi creadă o satisfacție și un scop de a trai nu știu de ce , dar când pot ajuta îmi dau lacrimi de fericire și asta cred ca e o valoare ce o pot dezvolta dacă îmi găsesc din nou vocația pierduta.
-as câștiga existenta din ceea ce îmi place sa fac și în același timp as face bani ajutând și pe alții, iar asta e absolut ceva minunat !
-as fi împăcată cu mine, as avea liniște sufleteasca, as avea încredere în mine și as ieși din cercul în care sunt atât de prinsa ; as avea un motiv sa trăiesc, sa lupt, sa ma trezesc dimineață deoarece în prezent stau la marginea patului și vad cum a trecut timpul și am lăsat în urma ce as fi putut face ..Stau și plâng însă nu schimb nimic și asta e un mare păcat.
-as contribui la o lume mai buna, la o lume "frumoasa" asta oferindu-mi din nou satisfacție și un scop în viata
-asta deveni o persona mai buna și as fi mulțumită de viata

Cu alte cuvinte îmi doresc atât de mult sa ies din cercul în care sunt prinsa încât nu mai știu ce sa fac pentru a nu greși din nou calea și a ma regăsi într o stare și mai grava ca acum. Și în adâncul meu simt ca va trebuie sa găsesc o cale . Ar fi păcat sa renunț la mine însămi ! Ar fi mare păcat pentrugam ceea ce înseamnă om și viata ."